Top-Pancs

Napközi, egyéni és csoportos oktatás, kutya úszás, fizioterápia, kutyakozmetika, és még sok más…

Budapest első fedett kutya parkja

Házirend

Kérünk figyelmesen olvasd át!

Beteg, hasmenéses, köhögő kutyával és tüzelő szukával a belépés az egész területre tilos!

Napközi:

 1. Napközibe csak regisztrált microchippel ellátott, féregtelenített, érvényes oltásokkal rendelkező, egészséges kutyákat áll módunkban fogadni.
 2. A kutya oltási könyvét kérjük első alkalommal elhozni. Ennek tartalmát ellenőrizni fogjuk, hogy a szükséges (veszettség elleni és parvo elleni) oltásokkal és féregtelenítéssel rendelkezik-e a kutya. Az oltási könyvben szereplő adatokat (oltások, féreghajtás dátuma, gazda neve, elérhetősége) pedig rögzítjük saját adatbázisunkban.
 3. Tüzelő szukákakat valamint viselkedésproblémás, agresszív vagy rosszul szocializált kutyákat nem tudunk fogadni.
 4. A kutyák érkezése és távozása a közlekedő folyosón és pórázon vezetve megengedett.
 5. Fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk szerint állapítsuk meg, hogy a kutya alkalmas-e a napköziben való részvételre.
 6. Ha kutyusod bizonytalan más kutyákkal, azt kérünk, érkezéskor jelezd nekünk!
 7. Kérjük, hogy érkezés előtt biztosítsák a kutya egészségügyi szükségleteinek elvégzését.
 8. Kérjük, hogy kutyájáért minden gazda a napközi zárásáig jelentkezzen. Ellenkező esetben 1500 Ft megőrzési díjat számolunk fel minden megkezdett 15 perc után.

Játszótér:

 1. A játszóteret csak regisztrált microchippel ellátott, féregtelenített, érvényes oltásokkal rendelkező, egészséges kutyák látogathatják gazdájuk felügyelete mellett.
 2. A kutya oltási könyvét kérjük első alkalommal elhozni. Ennek tartalmát ellenőrizni fogjuk, hogy a szükséges (veszettség elleni és parvo elleni) oltásokkal és féregtelenítéssel rendelkezik-e a kutya. Az oltási könyvben szereplő adatokat (oltások, féreghajtás dátuma, gazda neve, elérhetősége) pedig rögzítjük saját adatbázisunkban.
 3. A területre kutyán kívül más állatot behozni tilos.
 4. A játszótéren fiatalkorú csak szülői felügyelet mellett és csak a szülő felelősségére tartózkodhat.
 5. Tüzelő szukákaknak, valamint viselkedésproblémás, agresszív vagy rosszul szocializált kutyáknak a belépés tilos. Amennyiben a gazda ezt nem veszi figyelembe, belépés előtti kérdezésnél eltitkolja,  a kutyája által más kutyáknak okozott esetleges sérülésekért, azok orvosi költségéért teljes mértékben a gazda felel.
 6. Fenntartjuk a jogot megtagadni a belépést, ha a kutya vagy gazdája megítélésünk szerint nem megfelelő magatartást tanúsít vagy nem megfelelő higiéniás/egészségügyi állapotban érkezik.
 7. Kérjük, hogy érkezés előtt biztosítsd a kutya egészségügyi szükségleteinek elvégzését.
 8. A kutyaürüléket vagy hányást kutyája után a gazda minden esetben köteles feltakarítani és a kihelyezett gyüjtő tárolóba helyezni. Ürülékgyűjtő zacskót találnak a kuka mellett, valamint természetesen biztosítunk tisztitószert is.
 9. A kutyák érkezése és távozása a közlekedő folyosón, és pórázon vezetve megengedett.
 10. A játszótér területén póráz használata nem szükséges. Nem rögzített flexipóráz, futószár használata a játszótér területén balesetveszélyes és tilos.
 11. Játszótér használat esetén kabátot, táskát, stb. a folyosón található szekrénybe mindenki saját felelősségére tárolhatja a tartózkodás időtartama alatt. Elvesztett tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 12. Kérjük, hogy minden gazda figyeljen a kutyájára és ne hagyják, hogy más látogató kutyának vagy gazdának kellemetlenséget okozzon vagy konfliktus alakulhasson ki.
 13. Egymás kutyáját ne etessük és ne fegyelmezzük!
 14. A gazda teljes fellelőséget vállal kutyája viselkedéséért amíg a gazda helyiségeinkben tartózkodik.
 15. Amikor elhagyják központunkat, kérjük ne engedjék, hogy kutyájuk a ház előtti utcafrontra végezze egészségügyi szükségletét, amennyiben ez mégis megtörténik, kérjük maradéktalanul takarítsák fel vagy értesítsenek egy itt dolgozó kollégát.

Kozmetika, Fizioterápia, Oktatás:

 1. Kozmetikára, fizioterápiára valamint oktatásra érkező gazdik a játszóteret megkerülve, a folyosón, pórázon vezetett kutyával tudnak bejutni.
 2. Amennyiben a kutya agresszív viselkedést mutat, szájkosár használata is kötelező a folyosón.
 3. Kozmetikára, fizioterápiára érkező kutyák a játszóteret csak bejelentkezéssel, használati díj megfizetése ellenében használhatják.